Matatrapper

Slagkraftig matdekor ger ett lyft både till livsmedelsbutiker, event och skyltning på restaurang eller i butik. Med konstgjord mat slipper du dessutom tänka på förruttnelse. På Gillgrens Dekor hittar du ett brett utbud av konstgjord mat där du kan välja mellan konstgjorda ostar, dekorskinkor, fruktdekor och plastgrönsaker i jätteformat och mycket mer. Upptäck vårt breda utbud av konstgjord mat redan idag och investera i högkvalitativ matdekor från Gillgrens Dekor! 

Om ni har några frågor eller funderingar kring vår matdekor, tveka inte att kontakta oss på Gillgrens Dekor. Vi står redo att bistå med rådgivning, anpassade lösningar eller ytterligare information för att hjälpa er välja den perfekta dekoren som uppfyller era behov och förväntningar!

Läs mer

Konstgjord mat av hög kvalitet

På Gillgrens Dekor förstår vi vikten av visuell presentation inom alla typer av företag, särskilt inom restaurang- och detaljhandelsbranschen. Med vårt breda utbud av konstgjord mat hjälper vi er att skapa lockande och realistiska skyltfönster och displayer som förbättrar kundupplevelsen och höjer estetiken i er verksamhet.

Konstgjord mat är en kostnadseffektiv lösning för att hålla dina displayer lockande utan att kräva kontinuerlig uppdatering. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är designade för att tåla både solens strålar och inomhusbelysning utan att blekna eller förlora sin lockelse. Detta gör dem till ett idealiskt val för butiksfönster, mässor, tematiska restauranger och evenemang där mat är en central del av dekoren.

Pynta din matbutik med konstgjord mat från Gillgrens

Konstgjord mat kan användas för att ge en känsla av överflöd och friskhet i livsmedelsbutiker, utan att behöva handskas med någon förruttnelse. För konditorier och kaféer erbjuder vi exakt återskapade bakverk som är perfekta för displayer som lockar kundernas blickar och förstärker butikens övergripande estetik. Inom restaurangbranschen, där presentation är allt, hjälper våra konstgjorda maträtter till att konsekvent visa upp restaurangens signaturrätter.

På Gillgrens Dekor hittar du konstgjord mat i alla möjliga olika former! Vi har allt från konstgjorda charkprodukter, konstgjord frukt och grönsaker men även bröd och ägg. Dessa konstgjorda matvaror är inte bara praktiska utan också ekonomiska. De kräver ingen kylförvaring och behöver inte bytas ut regelbundet, vilket minskar både kostnader och avfall. Dessutom är de mycket hållbara och kan återanvändas gång på gång, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ för långvarig användning.

Showing 1–12 of 172 results

Shopping Cart