OM OSS

Vi dekorerar Sverige!

Vi på Gillgrens Dekor jobbar med att skapa känsla, inspiration och säljtryck i miljöer som köpcentrum, butiker & torg. En självklar uppgift för oss är att förstärka butikernas, torgets eller innerstadens identitet med anpassad dekor så att det blir en upplevelse för kunder såväl som för boende i området. Men att utveckla en butiksmiljö handlar inte bara om dekoration och identitet, det kan lika väl handla om att renodla och göra butiken både tydligare och mer säljande. Vi ser butiksmiljön med lite andra ögon än butikspersonalen helt enkelt.

Vi sätter oss in i din verksamhet

Oavsett om det gäller att dekorera eller att renodla och skapa säljtryck, är det viktigt att vi sätter oss in i de kärnvärden som våra kunder har, ett måste om resultatet ska bli bra. Ibland handlar det om stora köpcentra och eller om ett skyltfönster. För oss kommer belöningen när slutresultatet blir så bra att försäljningen för vår uppdragsgivare ökar. Det är vad vi kallar för butiksutveckling.

Dekor från hela världen

Våra leverantörer finns i huvudsak i Asien och de är oftast världsledande inom sitt område. Fabrikerna är moderna och de tillverkar oftast professionell butiksdekor till hela världen. Här finns alla de certifikat som behövs för elsäkerhet, brandskydd och liknande. Processen att hitta de bästa är ständigt pågående men glädjande nog visar det sig att de leverantörer vi använt de senaste 10 åren fortfarande är världsledande.

Nätverk av duktiga dekoratörer och montörer växer.

Vårt nätverk av utbildade kommunikatörer/dekoratörer sträcker sig från Skåne till Kalix och gör det möjligt för en butikskedja att samtidigt genomföra en satsning på exempelvis en kampanj eller säsongsaktivitet, något som är unikt inom branschen. Detta gäller även för de mer avancerade monteringsjobben där skylift och elektriker fodras, givetvis har vi utbildningar för truck, saxlift och skylift.

Utveckling är viktigt

Hur ser det ut i andra delar av Europa, USA eller Asien när det gäller dekor och upplevelsebaserad handel? För att veta det måste vi göra inspirationsresor för att se vad som är nytt, hett och på gång i branschen. Las Vegas, New York, Paris, London, Hong Kong, Berlin, Bryssel, Barcelona är några världsstäder vi besökt och här får vi ständigt bekräftat att dekor och dekoratörer är viktiga för handeln och att det skapar mer försäljning och upplevelse för kunder.

Shopping Cart