TJÄNSTER

Planeringen

I vilken miljö ska dekoren finnas och hur ska dekoren anpassas för att förstärka de kärnvärden som butiken eller gallerian har? Hur ser budgeten ut, för dekor och arbete, under säsongen eller hela året? Hur och när ska offerten presenteras och när ska dekoren upp och hur lång tid får detta ta? I det fall man får skadegörelse eller andra typer av skador på dekoren, hur ska löpande underhåll se ut? När ska dekoren ner och var ska den förvars tills nästa gång den ska upp?

Dekoren

Leverera dekor kan många företag, att leverera dekor som är anpassad för miljö och användare är det färre som kan. Att leverera bra och inspirerande dekor, med enkla upphängningsdetaljer och monteringsbeskrivningar så att den kommer i rätt tid, till rätt plats och tydligt uppmärkt är det några få som klarar. Gillgrens har utbildade dekoratörer som förstår hur viktigt det är med alla detaljer runt dekoren och att den går att återanvända, en kunskap som många reklambyråer tyvärr inte har.

Montering

Låt proffsen sköta jobbet. Vi vet hur viktigt det är med hanteringen av dekoren och vi har känsla för hur den kan hängas eller exponeras tillsammans med övrig miljö. Vi tar hänsyn till brandvarnare, sprinklersystem, kameror eller rörelselarm när vi jobbar så att dekoren inte stör ut skyddssystem eller liknande. När dekoren sedan ska ner så vet vi hur viktig hanteringen och märkningen är så att det går fort och enkelt nästa gång den ska upp igen.

Sammanfattning

Kvalitetsprocessen är viktig i många avseenden, men vi vet att en rätt genomförd process mellan oss och Er som kund spar pengar och ger bästa möjliga slutresultat. Det har vi många exempel på och massor av erfarenhet av.

Shopping Cart