Ny VD till Gillgrens Dekor!

Susanne Grundstedt, med över 12 år på det anrika hotellet, tar nu över rollen som VD i familjeföretaget Gillgrens Dekor som Peter och Susanne ägt sedan 2004. Bolaget, som specialiserat sig på dekor till butiker, köpcentra och stadskärnor, är inne i ett expansivt skede och VD bytet är en viktig del i företagets fortsatta expansion, tillträde sker 1 januari 2015.

– Vi har sedan 2004 arbetat intensivt med att etablera oss på rikstäckande nivå och vi har gjort det steg för steg med omsättningsökningar varje år – 10 år i rad. Det har gjort att vi nu levererar både dekor och tjänsten att dekorera ute i butiker, köpcentra och stadskärnor över hela landet, i viss mån även i Skandinavien berättar Peter Grundstedt som kommer lämna VD rollen den sista december i år.

Susanne är inte den enda förändringen, även ny styrelse tillsätts. Fredrik Jansson med många års erfarenhet som VD på olika hotell, senast Falkenberg Strandbad, och ett enormt kontaktnät inom hotell & nöjesbranschen kommer att vara en viktig del av vår kommande expansion. Fredrik går in i styrelsearbetet fr. o. m 1 januari 2015. Styrelseordförande blir Peter Grundstedt.

Fredrik Jansson

– Jag kommer nu att kunna fokusera på försäljning när det gäller kedjekunder och större projekt. Inköp från Asien och Europa samt knyta viktiga samarbetspartners är andra viktiga bitar som vi nu kan ta ett större grepp om, berättar Peter. – Vårt första arbete blir nu att tillsammans med styrelsen jobba fram en ny affärsplan där vi stärker vår position inom butiksdekor och dekor till det offentliga rummet. Vi ska helt enkelt blir ännu bättre på samtliga plan inom bolaget. Susanne har de styrkor som berör logistik, personalledning, löpande inköp, avtal och strukturfrågor som Gillgrens måste klara av i en expansion, speciellt nu när vi har en 20% omsättningsökning mot 2013 avslutar Peter.

Gillgrens Dekor har sitt huvudkontor och lager i Lindome och försäljningskontor i Falkenberg.

Leave a Comment

Shopping Cart